POSLEDNÍ TEMPA TOPÍCÍCH SE POMATENCŮ

Systémovým aparátčikům, ovládajícím vlády, média a korporáty, zvoní hrana. Po desítky let byli schopni vytvářet neexistující problémy a témata, za jejichž pomoci pak pomalu útočili na vnímání většinové společnosti a tím formovali její morálku, názory a chování. A to jak v práci, tak i ve volném čase. Zneužívali přitom její nekonečné trpělivosti a tolerance, mnohdy pramenící ze zbabělosti. 

Liberální demokracie, jejíž hlavním nástrojem je politická korektnost, není vůbec liberální a už vůbec ne demokracie. Zatímco komunisté a nacisté zavírali lidi do koncentračních táborů a gulagů fyzicky, liberálním demokratům stačí gulag virtuální ve formě politické korektnosti. Ta se vyznačuje autocenzurou jedince, kdykoli by měl vyjádřit svůj autentický názor, založený na jeho lidské přirozenosti. 

Že nevěříte, že je to tak zlé? 

Nejlepším indikátorem svobody slova je vždy humor. Zamyslete se nad tématy, ze kterých si nesmíte veřejně dělat legraci. Je jich více, nebo méně, než před třiceti lety? A kdyby jen před třiceti… 

Časopis Dikobraz před invazí vojsk Varšavské smlouvy byl otevřeně drsný vůči režimu a i po invazi útočil na stejná témata, jen ne tak otevřeně (Autor má kompletní raritní ročníky 1968 a 1969, fota z klíčových týdnů pod článkem). A podívejte se na dikobraz nyní. Nejen, že je online, asi aby mohly nevhodné vtipy být smazány a nikdo nemohl dobový humor archivovat, ale jeho kvalita je úděsná. Protože postrádá relevanci a odvahu. Viz zde 

Jak to, že se jim podařilo vytvořit populaci politicky korektních poserů?

Recept je jednoduchý:

Systém si vybere téma, které musí být menšinové, až marginální, aby mohl označit většinovou společnost ve vztahu k němu za netolerantní. Toto téma se pak zpolitizuje a provede se patřičný mediální výplach, který mu dodá relevanci. V tuto chvíli přebírá téma i korporát, který většinovou populaci zaměstnává. Vzniknou morální i fyzické sankce pro každého, kdo by zpochybňoval relevanci či pravdivost tématu. Mladí, kteří oplývají přirozenou tolerancí, ho přijmou za své. A starší, kteří si chtějí udržet práci, nebo nechtějí mít problémy s ostatními zbabělými ovcemi, které by je kolektivně zpranýřovaly, raději drží hubu. A tak tato rakovina politické korektnosti ohledně daného tématu proroste celou společností. No a pak už zbývá jen vytvořit patřičnou legislativu a zvrhlost se stane zákonem. 

Kdyby si komunity vládly samy, bylo by něco takového nemožné, protože tam většinová společnost není zdaleka tak tolerantní vůči irelevantním marginálním tématům, zejména proto, že je zcela lehce zjistitelné kolika lidí se věc týká. Při jakémkoli pokusu prosadit takovéto téma by byli navrhovatelé zapuzeni použitím úplně stejné strategie, jakou používají liberální demokraté na celou společnost – veřejným zostuzováním a ukazováním prstem. A těch prstů by bylo tolik, že by tito postupně ztratili odvahu k jakékoli akci. 

Namísto toho odvahu ztratila nekonečně tolerantní většinová společnost, protože se agresivní liberální propagandou nechala uvrhnout do gulagu politické korektnosti, ve kterém se člen většinové společnosti, prost odchylek, úchylek a radikálních myšlenek, stydí promluvit, protože je okamžitě označen nálepkou fašisty. Přitom fašisté jsou vždy ti, co nálepkují, ne ti nálepkovaní. 

A od gulagu politické korektnosti je jen krůček do gulagu skutečného. 

Ale nevěste hlavu. Jednání proti lidské přirozenosti je udržitelné pouze za pomoci lží a manipulací, které mají vždy jen omezenou trvanlivost. A oni už opravdu nevědí, kudy kam a jejich agenda se stala tak nekontrolovaně zvrhlou, že hrozí probuzení větší než zvládnutelné masy lidí. Tohle by zastánci pozvolného vaření žáby -- Rodiny Rothschildů, Rockefellerů a Morganů -- kdyby byli ještě u moci, nikdy nedopustili… 

Čeká se jen na to, až se z materialistického spánku probudí většinová společnost. A aby se probudila, možná jí bude muset systém zatlačit ještě více do kouta.. 

My „dezinformátoři“ a „dezoláti“ to chápeme a jsme připraveni. Tik tak...


Přílohy:

Dikobraz 13.8.1968



Dikobraz 27.8.1968





Dikobraz 10.9.1968


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

ZVLÁŠTNOSTI NOUZOVÝCH PŘISTÁNÍ LETADEL

KRITICKÉ MYŠLENÍ V PĚTI BODECH

LOGICKÉ DESATERO ANEB JAK ZŮSTAT ZDRAVÝ VE VĚKU COVIDISMU