POKUS O ČTVRTÉ KOLO PANDEMICKÝCH HER

Pandemici mají zpoždění. Zatímco na jaře a v létě se straší válkou, na podzim a v zimě zase neexistujícími viry, přičemž farma gauneři po léta využívají přirozeného detoxikačního mechanismu těla, které na podzim a v zimě spouští detox - říká se mu chřipka. 

Nezapomeňte, že latinský význam slova "virus" je "toxin nemoci"
Už naši předci nám názvem napovídali. Ale přišel Pasteur a ve svých podvodných experimentech, ke kterým se přiznal v tzv. "Pasteurových denících", které vydala princetonská univerzita až koncem minulého století - změnil význam slova virus na neviditelnou částici, která se v těle množí a přeskakuje z člověka na člověka. Bez jediného důkazu, který chybí doteď!!

Tato domněnka, která se jmenuje "teorie choroboplodných zárodků", nebo také "infekční teorie" byla, nade vší pochybnost, vědeckými metodami vyvrácena a naopak, NIKDY v historii nebyla vědeckými metodami potvrzena!

Mikrobiologie, a pseudověda jménem "virologie", má veškeré závěry ohledně tzv."virů" postavené pouze na domněnkách. A mnohdy i extrémně absurdních, až dětinských, že by se jim smálo i chytré třináctileté dítě!

Důkazů je na tomto kanále , či na Resetheus.org, opravdu přehršel. 

Jediné cílové skupiny, které se snaží tuto - místy až směšnou - virovou teorii udržet naživu, jsou velké farmaceutické firmy a na platbách od nich přisátí paraziti, kteří si říkají "vědci", lékaři, média a vlády. Pokud jde o vlády, tyto jsou jednak farmaceutickými giganty přímo korumpovány, ale rovněž se jim zalíbila kontrola populace a možnost salámového odebírání jejích základních lidských práv a svobod a jejího ožebračování za pomoci nesmyslných nařízení "v zájmu ochrany veřejného zdraví". A tuto moc nad neprotestující poslušnou tupou masou si budou vlády chtít udržet.

Všimnete si, že se tyto čtyři skupiny, při hledání odůvodnění páchání další trestné činnosti, odkazují jedna na druhou - tomu se říká zločinné spolčení. 

A proto nesmíme zapomenout na právníky a soudce, kteří to všechno mohli dávno zastavit. Zvolili si však pragmatické vyčkávání, až bude lid "rýt držkou v zemi" a proto rád akceptuje i pouhý "mírný pokrok v mezích zákona" a návrat alespoň části ztracených lidských práv a svobod. To je zase definice otroctví.

Změny totiž nesmí být radikální, protože by hrozilo, že si kapři vypustí vlastní rybník. Takže raději zvolili cestu morální spoluviny. 

Lidstvo se proto musí osvobodit samo. Tím, že každý, sám za sebe, najde odvahu se tyranii a zvůli systémových psychopatů postavit a říci jim "dost"! A že v tom půjde příkladem své rodině a komunitě, což v ní vytvoří kulturu, která:

1) si bude ostře uvědomovat, že dochází k systémové tyranii a porušování Ústavy a její nedílné součásti - Listiny základních lidských práv a svobod. 
2) nebude tolerovat jakékoli chování svých členů, kteří existenci této tyranie napomáhají - ať už z důvodů pragmatických, nebo ze zbabělosti. 

Ale do té doby, než lidé přijdou na to, že se nemají tříštit na detailech, ale podívat se na situaci obecně a hledat společné zájmy a na nich se sjednotit za účelem poražení společného nepřítele, mají tyrani pré. 

Dát si navzájem přes hubu kvůli malicherné hovadině si mohou až potom, co tento společný cíl splní a společného nepřítele porazí.

Účastníci zločinného spolčení, zejména vláda a média, toto vědí, proto mase poskytují dostatek emocionálně podbarvených vjemů, za pomocí nichž poukazují na odlišnosti mezi jednotlivými skupinami masy a tyto odlišnosti prezentují jako závažné, aby mezi těmito, jinak přirozenými spojenci, prohloubili antipatii a zamezili jejich sjednocení. Rouškaři vs Antirouškaři, Vaxeři vs Antivaxeři, Proruští švábi vs Ukrajinofilové, apod.

Jakmile se tyto skupiny sjednotí, tyranii odstraní a dokonce hrozí, že účastníky zločinného spolčení skutečně potrestají. To tyranské struktury nemohou dopustit, proto se snaží všechny tyto skupiny infiltrovat, či jinak ovlivnit.

A jak poznat zrádce, či agenta tyranských struktur? 

Jednodušeji, než by se mohlo zdát!

Každý, kdo není ochoten vidět společného nepřítele, který je v době tyranie moci zcela jasný a naopak dává prioritu vymezování se oproti jiné skupině, která má úplně stejného přirozeného nepřítele a která rovněž není v pozici moci, je pro sjednocení toxický a skupina by ho měla vyloučit. 
Ať už je jeho důvodem příliš velké ego a obava ze ztráty vlivu, či osobní zášť vůči lídrovi či příslušníkům jiné skupiny, nebo ať už je přímo agentem tyranských struktur. 

Vezměme si příklad francouzských partyzánů za druhé světové války. Bok po boku zde bojovaly absolutně neslučitelné skupiny - De Gaullovci a komunisté. A až když byl společný nepřítel, v zájmu Francie (společný cíl) poražen, rozdali si to mezi sebou. Naštěstí pro Francii geniální De Gaulle nedal rudochům šanci. Ti přišli až po jeho smrti v podobě EU...

Ale než začnou lidé vidět jasně a sjednotí se proti těmto tyranským systémovým skupinám, každá pandemie dobrá.

I proto včera, 12.11.2022, letadla sprejovala jako šílená a z krásného jasného teplého dne se v podvečer udělalo smradlavé mlíko, které, na některých místech, řádilo do večerních hodin dne následujícího.

Přesto stále existují idioti, kteří to nevidí, protože chemtrails už 13 let nebyly v televizi. Naposledy o nich vysílala Prima v roce 2009

Fact-checkeři zoufale předstírají, že nic takového neexistuje a média mají embargo se o chemtrails byť jen zmínit - samozřejmě krom jejich prohlášení za konspirační teorii. 

Nezapomeňte, kdy fact-checkeři vznikli - to, když se napovrch začala valit pravda, která ohrožovala systém. To jest v roce, který systémový superpočítačový superprogram, s názvem Looking Glass (Zrcadlo), určil jako zlomový, po němž už mocenské struktury neměly mít pod kontrolou reakcí lidí na lži, kterými je konstantně krmily skrze své seriózně se tvářící nástroje propagandy. 
Jde o rok 2012.

Ale zpět ke "geoinženýringu", tedy k ovlivňování počasí.

Mimochodem, stejný mlíko by si soudruzi měli objednat i na 17.11., aby fotografie nemohly v mlze zachytit ty davy.

V tomto počasí není radno větrat, ani se věnovat venkovní fyzické aktivitě, včetně chůze, protože tento vzduch je nesmírně toxický. 

K tomu přidejte otravu z vakcín a máte recept na detox.

Samozřejmě, že se to musí nazvat Covid, což je přejmenovaná detoxikační nenakažlivá chřipka. Tu museli kouzelníci nechat na dva roky zmizet, aby si té jejich neexistující choroby vůbec někdo všiml a aby s touto informací nezůstával doma v posteli s čajem s citrónem, ale aby se s ní šel pochlubit do testovacího centra a pomohl tím vystrašit další lidi - skrze výsledky absolutně pavědeckého testu, který hledá v těle právě produkty detoxikačního procesu organismu!

Proto teď soudruh Válek oznámil, že přijde vlna covidu a že "bude záležet na počasí". A bude po vás chtít, abyste si zašli na test, který vám řekne, že u vás probíhá detox, protože z toho, že vás bolí hlava, máte teplotu a nechutenství, to, od března 2020, nejste přeci kompetentní poznat..

Tak jdou tomu štěstíčku trochu naproti, no, protože pandemici mají zpoždění. Soudruzi už promarnili měsíc a Big Pharma je také netrpělivá.

Bylo celkem hezky a detox se lidem obvykle spouští až v chladných měsících (pokud do sebe ovšem nepumpují jedy neustále, to se jim pak spustí detox i v srpnu - co si myslíte, že je kocovina?).  

Kdyby existovaly patogenní viry, nepotřebovali by vás trávit.
Ale mají hovno

No a teď si představte takového čtyřikrát zachráněného důchodce, který v sobě má ohromné množství jedů z vakcín, jí levné potraviny s dusitanem sodným a pije pití s cyklamáty, protože nemá dostatek peněz, ani informací, aby si koupil jídlo a pití bez konzervantů, občas se dokonce napije z kohoutku, kde jsou sloučeniny chloru a stopy fluoru a, pokud má ještě zuby, tak si je čistí pastou s fluorem, což je jedna z nejtoxičtějších látek na zemi vůbec!

Všeho se bojí, tak nosí respirátor, který mu zvyšuje vdechovanou relativní hladinu oxidu uhličitého a vlastních toxických látek, které vylučuje plícemi - plíce totiž patří nejen do dýchací soustavy, ale jsou rovněž vylučovacím orgánem, ale to vám v televizi neřekli. Proto mají nemocní, tj. lidé, u kterých probíhá detoxikační proces, charakteristický otřesně smrdutý dech. Proto, když jste s nemocným, je dobré větrat - pro něho i pro vás, pokud se rovněž nechcete otrávit. Protože ani jeden z vás by ty jeho toxiny neměl dýchat.
 
Když má dotyčný respirátor, ten tyto toxiny zachytí a šup s nimi zpátky do plic. Čímž si dotyčný způsobuje ještě další otravu v průběhu detoxikačního procesu. 

A do toho mu ještě naprostý idiot, v pozici autority ministra pandemií, řekne, že by měl jít na očkování proti chřipce a dostat tím do těla další děsivé toxiny.

Proto tolik důchodců umírá na chřipku. To se stane tehdy, když je tělo otráveno tak, že detox už prostě nezvládne.

Stejně vypadal i tzv. Covid. Ta otrava v roce 2020 musela být masivní. Z čeho tato otrava pocházela???

Můžeme se pouze domnívat. 


A jak se na něho tedy mohla vyvinout vakcína, ptáte se? Takhle.

A až tohle pochopí většina, bude to nejen konec obrovských zisků farmaceutických firem, ale rovněž konec medicínské tyranie pod rouškou ochrany veřejného zdraví.

Aby systém prokázal nepravdivost zde uvedených tvrzení, stačí, aby virologové  konečně zažalovali ty skutečné vědce, kteří poskytují skutečné důkazy, že patogenní viry neexistují a že infekční teorie je pouhá, ničím nepodložená, teorie. Ale to se nikdy nestalo a nestane!

Protože tito systémoví šarlatáni moc dobře vědí, že by prohráli a jejich farmaceutičtí chlebodárci by tím přišli o bilióny. 

Proto jejich jedinou snahou je a bude, aby se tyto informace nedostaly k očím a uším příliš mnoha lidí. 

Dokud to budu jen stamiliony, tak to budou stále zkoušet na ty, kdož nemají dostatek inteligence či intuice, aby se tímto vůbec zabývali. Tito budou zdravotní následky vakcíny řešit další vakcínou. A možná je to pro lidstvo dobře, že se tito nakonec sami z jeho genofondu odstraní.

To totiž následně zvýší relativní počet lidí, kteří si to - že je s medicínskou vědou, a systémem jako takovým, něco šeredně v nepořádku - budou uvědomovat. 

Z výše uvedeného zcela logicky vyplývá, že tato fraška směřuje ke svému nevyhnutelnému konci. 

Protože nástroje, které tato nenažraná hydra potřebuje k pokračování svého fungování, fyzicky likvidují ty, kteří ji nevědomky podporují, zatímco její odpůrci zůstávají naživu. 

A jednoho dne bude jejich počet a hlas pro systémové tyrany neúnosný.





Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

LOGICKÉ DESATERO ANEB JAK ZŮSTAT ZDRAVÝ VE VĚKU COVIDISMU

ZVLÁŠTNOSTI NOUZOVÝCH PŘISTÁNÍ LETADEL

KRITICKÉ MYŠLENÍ V PĚTI BODECH