STRACH MAINSTREAMOVÝCH PRESSTITUTEK Z PŘÍZRAKU JMÉNEM PAVEL ZÍTKO

Zatímco ještě nedávno měla Nora eminentní zájem o Zítkovi dělat pravidelné reportáže, jakožto o členovi putinovy páté kolony“, tak po jeho vyhlášení kandidatury na prezidenta je velmi zábavné sledovat, jak se všem loutkovodičům těchto presstitutek sevřely svěrače a vydali embargo byť jen slovem zmínit, že sbírá podpisy, aby se mohl stát oficiálním kandidátem na prezidenta.

Proto také presstitutky dostaly jasný zákaz zúčastnit se jeho tiskové konference, přestože o ní, ode všech fuck-checkerů a fízlů, moc dobře věděli.

Loutkovodiči těchto slabomyslných pisálků, kteří by na zakázku napsali cokoli, včetně barvitého popisu smrti vlastního bratra, moc dobře vědí, že jejich veškeré reportáže mají, po covidovém fiasku, přesně opačný efekt a že hrozí, že pokud před termínem odevzdání podpisových archů udělají jakoukoli reportáž, či napíšou jakýkoli článek o tom, že jejich ideologický nepřítel, Zítko, sbírá podpisy, tak mu tím těch 50 tis spolehlivě zaručí.

Jejich strategie je proto jednoduchá:

Krok 1) Sedět na zadku a nervózně si okusovat nehty, aby Zítko 50 tis nezískal;

Krok 2 - Varianta A) Když se mu sesbírat 50 tis nepodaří, vše, s ohromnou pompou medializovat v duchu „vidíte, představitel putinovy páté kolony nezískal ani 50 tis hlasů. Nás, uvědomělých soudruhů, je mnohem víc, než jich“.;

Krok 2 - Varianta B) Zítko 50 tis podpisů za 17 dní posbírá. Toho se soudruzi nepředstavitelně bojí. Pak se pokusí některé podpisy zneplatnit, aby to 50 tis nebylo. A pokud se jim to nepovede, tak rozpoutají dehonestační peklo.

Můžete si o Zítkovi myslet co chcete. Pokud ho nemáte rádi, protože mu závidíte jeho výřečnost a auto „za dva miliony“, pak mu to asi nepodepíšete.

Ale členem spolku Aspen Institute, který patří do struktur Římského klubu a Komise300 (neboli Olympiánů), což z něj dělá zločineckou spikleneckou organizaci, opravdu není.

Pokud tomu necháte volný průběh, tak se prezidentem této protiústavně rozdělené republiky pravděpodobně stane člen organizace, jejíž členové vás, přes dva roky, týrali a páchali ty nejhorší zločiny proti lidskosti, na základě neexistujícího smyšleného nebezpečí, přičemž vám odebrali Vaše základní lidská práva a svobody a připravili Vás o Vaši živnost či zaměstnání, které jste měli rádi. 

A jako vrchol vám, pod všemožnými pohrůžkami odebrání těch nejzákladnějších lidských práv a svobod a důstojnosti, nutili přijmout do těla biochemickou zbraň, o které již dopředu věděli, že už jen v testovacím tříměsíčním režimu, od prosince 2020 do února2021, způsobila 1223 úmrtí lidí. Při pokusu vyvolat neexistující pandemii prasečí chřipky byla vakcína už po 50-ti úmrtích zastavena. Ještě si myslíte, že to nevěděli?  

Teď se jede Ukrajina. Odmítáme jakékoli utrpení lidí a zároveň odmítáme postoj členů Aspen Institute v naší vládě, kteří si, zcela svévolně, vybrali, kterou stranu v konfliktu třetích stran - se kterými nemáme my, ani NATO, žádné mezinárodní dohody o vzájemné vojenské spolupráci, podepsané před 24.2.2022, tj. před začátkem konfliktu - budou podporovat. Postoj naší „vlády Aspeňáků“ je tedy svévolí a flagrantním zatahováním naší země do války, při současném jejím odzbrojování skrze odesílání zbraní jedné straně konfliktu třetích stran a vystavování naší země odvetě strany druhé.

Opakovaná prohlášení našeho premiéra a členů vlády o tom, že „jsme ve válce“ je proto opakovaným porušením §357 TZ a §405, 406 & 407 TZ.

Myslíte proto, že příští prezident, ve své dvojroli, člena Aspen Institute a vrchního velitele ozbrojených sil, nedá příkaz k aktivní účasti Vás či vašich synů v konfliktu třetích stran? 

„Mluvit pravdu v dobách všeobecného klamu je revoluční čin“ George Orwell

 A Zítko se o to alespoň snaží...


POKUD CHCETE VIDĚT SOUDRUHY V PANICE, JAKO AUTOŘI TOHOTO KANÁLU, PODPISOVÝ ARCH JE ZDE


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

LOGICKÉ DESATERO ANEB JAK ZŮSTAT ZDRAVÝ VE VĚKU COVIDISMU

ZVLÁŠTNOSTI NOUZOVÝCH PŘISTÁNÍ LETADEL

KRITICKÉ MYŠLENÍ V PĚTI BODECH