VOLBY V JŮESEJ A OKOUSANÉ NEHTY NAIVNÍCH

V jůesej jsou všichni napnutý jak trenky. Jde se do finále. Ovčané, modří i červení, si okusují nehty jako u Super Bowlu. Jediný rozdíl, mezi tradiční volební fraškou a finále amerického fotbalu, je ten, že v souboji modrých proti červeným nemá nikdo na hlavě helmu a je tam méně reklam, protože americké volby jsou marketingem Rothschildů samy o sobě (všimněte si té barevné kombinace fajfky a demokratické barvy, což jsou barvy rodiny).



Autor předesílá, že je mu směšné o volebních fraškách vůbec mluvit. Ale, pro ty, kteří stále ještě věří systému, zde je jeho prognóza:

Parlament (House of Reps) připadne zcela jasně Republikánům. Což je špatná zpráva leda tak pro Zelenského. Protože další finanční podporu války asi neschválí. Ale protože jsou to morálně flexibilní zločinci, člověk nikdy neví.

Senát (vyšší autorita, na rozdíl od ČR) bude 50 na 50. V tom případě rozhoduje prezident senátu, kterým je vice-prezidentka Kamala Harris. Takže impeachment (nenásilné odstranění) dvojníka Joe Bidena, Arthur Roberts (zadejte si jeho jméno do vyhledávače Google), se konat nebude, čímž se prodlouží validace flagrantního volebního podvodu z prezidentských voleb 2020.

A pro Vás, kdož si myslíte, že je Trump spasitelem světa, má autor špatnou zprávu je součástí systému. Tohle všechno je jenom hra pro slabomyslné.

Lidstvo spasí jen krystalicky čistá pravda a ochota převzít osobní odpovědnost za život svůj, své rodiny a své komunity, což způsobí pád systému, jak ho známe.

Viz 4 olomoucké artikuly 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

LOGICKÉ DESATERO ANEB JAK ZŮSTAT ZDRAVÝ VE VĚKU COVIDISMU

ZVLÁŠTNOSTI NOUZOVÝCH PŘISTÁNÍ LETADEL

KRITICKÉ MYŠLENÍ V PĚTI BODECH