DRSNÝ PROCES TRANSFORMACE OVCE NA ČLOVĚKA

Existují pouze dvě varianty interpretace toho, co se děje.

1) Elitní reptiliáni - rodina Rothschild, Rockefeller, Morgan, apod. - se snaží absolutně zdiskreditovat jejich "elitní" vládní loutky v Evropě a USA, aby mohly být dosazeny loutky nové. Jsou tu však klíčové otázky, které tuto variantu dost zpochybňují.

Proč "elity" tak tlačí na pilu? Covidové restrikce by se daly ještě pochopit. Cílem bylo zlikvidovat nezávislé podnikatele a učinit je - i celou střední třídu - ještě závislejšími na "nich", tj. na systému.
 
Ale proč tak drsně vynucovali očkování? 
Proč tak rychle, v únoru 2022, vynucovat očkování přestali?
Proč tak vehementně - svévolně a bez mandátu lidu - posílají jeho peníze a zbraně na Ukrajinu?

Proč lid svévolně těžce zadlužili a ožebračili a pak tyto peníze, opět svévolně, ukradli důchodcům? 

Proč vše dělají tak drsně, okatě a svévolně, že i nacisté byli nenápadnější?

Vždyť hrozí probuzení mnohem více spících, než za celou tisíciletou historii hegemonie těchto Rothschildovských pokrevních linií. Proč by chtěli reptiliáni, aby se lidstvo probudilo a - nevyhnutelně - vzepřelo??? 

Nebo si tak věří, že rostoucí odpor dokáží zastavit? Ale proč by chtěli, aby tento odpor dále eskaloval?????

Odpovězte si na výše uvedené otázky logickým způsobem a pak nemusíte číst zbytek textu.

...ale pokud Vás logické odpovědi nenapadají, je tady druhá možnost...

2) Elitní reptiliáni jsou, již delší dobu, pod "něčí" kontrolou (říkejme jim "bílé klobouky") a teď už se jen dohrává hra, ve které jsou ty samé vládní loutky Rothschildů již plně řízeny "klobouky" a jen kvůli absolutní zabedněnosti systém zuby nehty hájících ovcí, kterých je stále přes polovinu populace (viz ~50% okamžitě pozitivně reagujících na první kolo vakcinační propagandy a možná ještě o trochu vyšší procento okamžitě pozitivně reagujících na prvotní propagandu Ukrajiny), jsou klobouky nuceny přistoupit k ještě drsnějším krokům, než předpokládaly. Takže se loutky typu Fiala, Rakušan, Černochová, Jurečka, či agent Pávek, asi teď hodně diví, co jim chodí za notičky a oprávněně se bojí, že to neustojí a stejně oprávněně asi řeší, kam se před hněvem lidu schovají, až dojde na lámání chleba. Ale stále ještě věří, že jejich loutkovodiči, kteří  je dostali "na výsluní", je podrží i tentokrát. 

Ale to se tentokrát nestane a my si možná budeme užívat zajímavou podívanou, týkající se těchto zločinců. Pamatujete si na úprk Američanů z Afghánistánu? 

Perú a další země budou pro chytače zločinců, možná již brzy, velmi zajímavou lokalitou...

Protože vše nasvědčuje velkému finále, ale než k němu dojde, budou muset "bílé klobouky" ještě přitvrdit a donutit loutky k ještě drsnějším krokům. Protože "odpojeným" jen tak něco nedojde. Tito musí tvrdě narazit, jinak budou nadále spoléhat na to, že systém, který je vždy podržel a umožnil jim "být úspěšnými", se sám opraví, tudíž oni nemusí hnout ani prstem.  Systém se nedá shodit, dokud ho bude polovina lidí zuby nehty bránit. A proto zde máme na sílu - a zdánlivě svévolně - prosazované drastické reformy. 

Takže možná zažijeme situaci, kdy se systém bude měnit nejdříve v lokalitách, kde se podařilo drastickými kroky předělat ovce na lidi.

Sledujme proto Francii, Nizozemí a samozřejmě USA...


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

ZVLÁŠTNOSTI NOUZOVÝCH PŘISTÁNÍ LETADEL

LOGICKÉ DESATERO ANEB JAK ZŮSTAT ZDRAVÝ VE VĚKU COVIDISMU

KRITICKÉ MYŠLENÍ V PĚTI BODECH