UŽ TO NEMAJÍ VE SVÝCH RUKÁCH

Článek SEZNAM SVIŇÁREN skončil optimisticky, ale do jednoho příspěvku na Telegramu se už nevešlo hlubší vysvětlení tohoto optimismu.

Pokud jste ho nečetli, tak si ho nejprve přečtěte ZDE, až se budeme odkazovat na některé systémové sviňárny v něm uvedené.

V posledních 3 letech naší akcelerované doby bylo na obyčejném poslušném občanovi této planety v rychlém sledu spácháno tolik zločinů, svévole a příkoří, že to nevyhnutelně vedlo k probuzení většího než malého počtu po desetiletí spících ovcí.

Do roku 2020 to rozhodně nebývalo zvykem. Žáby se vařily pomalu a jejich práva byla odebírána nevědomky, přičemž byla vždy jejich pozornost odvedena někam jinam a totalita se k nim blížila po špičkách. Každý zásah do jeho práv byl ovčanovi „uspokojivě“ vysvětlen a ten pak mohl dále spát, neztrácejíce důvěru v systém. Toho, že se mu lhalo o skutečných příčinách a rozsahu újmy mu způsobené, si tak vůbec nevšímal.

V březnu 2020 se však zrychlil čas. V rámci Covid teroru, spočívajícím v rychlém sledu strašení, okamžitě následovaném drastickými nelogickými pavědeckými a svévolnými opatřeními, která byla v do očí bijící disproporci s oficiální 0,3% mírou úmrtnosti nad 80 let věku, byla lidu demonstrována svévole a arogance moci. Náhubky, nosošťoury, formální zrušení statutu zdravého člověka a jeho nahrazení statutem podezřelého na nemoc…

Člověk byl omezen na svobodě pohybu a dokonce právu volně dýchat, aby byl následně nucen k očkování experimentálními jedy s drastickými „vedlejšími účinky“, jakožto podmínky navrácení části jeho do té doby nezadatelných základních práv a svobod. Kdo se postavil na odpor, toho se snažil systém zesměšnit, či umlčet. Kdo řekl, že jde o chřipečku, byl prohlášen za popírače a dezoláta.

Nouzové stavy se vyhlašovaly, aby se mohlo lépe krást. A kradlo se o jednu až dvě nuly jinde, než kdy předtím. A platby 900 milionů měsíčně Pfizeru a ostatním farmagangsterům běží vesele dál…

Aby toho nebylo málo, 24.2.2022 byl žlutomodrý Covid teror během třech dnů nahrazen mediální masáží ve stejných barvách a bezohledné krádeže z daní, vybraných od obyčejných lidí, mohly pod rouškou humanity pokračovat. A po třech letech se z nedávné smrtelné choroby, která vyžadovala vše výše uvedené, oficiálně stal ekvivalent chřipky nebo rýmy.
Veřejnoprávní televize lže tak, že jedinou pravdivou zprávou zůstávají výsledky sportu. Politici lžou tak průhledně, že i průměrně inteligentní člověk je dnes schopen do pár dnů zjistit pravdu.

Aby se mohlo krást dál, byly zrušeny stovky poboček České pošty, které mají přinést úsporu 700 milionů Kč ročně. Stačilo by ukončit smlouvu s Pfizerem a ušetřilo by se patnáctkrát tolik. Ale ne.. Vláda raději okrade důchodce za bílého dne..
Stačilo by rozhodnutí státu přestat prodávat veškerou naši elektřinu Němcům a nekupovat ji předraženou zpět a prodávat jim jen přebytky. Ale ne..

Stačilo by se podívat na konflikt třetích stran pragmaticky a nakoupit čtyřikrát levnější plyn přímo od Ruska, stejně jako to dělají pokrytci z Německa. Ale ne..
Zavírá se za projev odporu vůči svévoli moci. Ale nezavírá se za nabádání ke genocidě, čímž je jen zostřen pocit společenského bezpráví.

V USA vládne loutka, která jen vzdáleně připomíná původního prezidenta, který byl zvolen podvodem tak flagrantním, že o něm už nepochybuje většina populace.. A hrdina lidu má být zatčen.. Ve Francii došlo k takovému volebnímu podvodu, že se vítěz ani neradoval.. a tak dále a tak dále…

Deep state nám už předhazuje jen tak lehce zdiskreditovatelné mesiáše, že jim soudný člověk, který si prošel posledními třemi roky, nemůže věřit ani slovo..

Při hlubší analýze nelze proto dojít k jinému závěru, než že už to Rodiny (Rothschild, Rockefeller, Morgan, atd.), které po staletí ovládaly svět, nemají ve svých rukou a byly odstraněny.

Ale hra se musí dohrát a proto se loutky ve vedení většiny států asi diví, co dostávají za notičky. Namísto rozvolnění se agenda tyranie stále posiluje.

Pokud by tomu stále vládly Rodiny, již dávno by zvolnily, aby nedošlo k probuzení lidstva a protisystémové revoluci, kterou by nemusely zvládnout. Ale ono k tomu naopak všechno směřuje a vede.

Vše výše uvedené a mnohé další, je tou cestou k probuzení. Aby se probudila většina obyvatelstva.

Proto si to také všechny ty deep state vládní sebranky vyžírají až do dna. Proto v USA vládne gumák s dvojníky. Proto byl Macron znovu donucen vládnout. Proto je tam stále Fiala. A proto je nám jako protiváha nabízena jen PRO-UNIJNÍ a PRO-NATO-vská lehce zdiskreditovatelná alternativa. Abychom ji odmítli a požadovali změnu systému, která je již připravena!

Kdyby tomu ještě vládly Rodiny, už dávno by došlo ke změnám, aby byli lidé opět uspáni a přestali se tak masivně probouzet a všímat si systémových nespravedlností.

Ceny se dají vždy snížit. Ale lidé si začali všímat toho, že jsou otroky zlého systému. A z toho měly Rodiny vždy největší strach.

Proto je závěr analýzy nevyhnutelný a jednoznačný - už to Rodiny nemají ve svých rukách!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

ZVLÁŠTNOSTI NOUZOVÝCH PŘISTÁNÍ LETADEL

KRITICKÉ MYŠLENÍ V PĚTI BODECH

LOGICKÉ DESATERO ANEB JAK ZŮSTAT ZDRAVÝ VE VĚKU COVIDISMU